20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLİFKE - MERSİN

Fuhuş operasyonu: 32 kadın gözaltında

Silifke İlçesi’nde, jandarmanın bir otobüse düzenlediği operasyonda, yabancı uyruklu 32 hayat kadını yakalandı. Otobüste yakalanan hayat kadınlarının, vizeleri dolduğu için Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan giriş-çıkış yaptıkları belirlendi.

Narlıkuyu ve Kızkalesi beldelerinde fuhuş olaylarının artması üzerine operasyon başlatan Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir tur şirketine ait otobüste Rus, Moldovyalı, Azeri, Gürcü ve Romanyalı 32 hayat kadınını yakaladı. Gözaltına alınan kadınlar, Mersin Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne teslim edildi.

Otobüsle Antalya’dan yola çıkan hayat kadınlarının, vizeleri dolduğu için Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan, anlaştıkları tur şirketi aracılığıyla 250-300 dolar karşılığında Suriye’ye giriş-çıkış yaptıkları belirlendi. Kadınlardan 7’sinin daha önce Silifke’deki bazı otel ve pansiyonlarda fuhuş yaparken yakalandığı tespit edildi.

Hayat kadınlarının, Mersin Zührevi Hastalıklar Hastanesi’nde sağlık muayenesinden geçirildikten sonra sınır dışı edilmesi bekleniyor.

silifke
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 10:50:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?