18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLİFKE - MERSİN

Havada nefes kesen şov

Silifke'de, 32. Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen paraşüt gösterileri büyük ilgi gördü.

Özellikle motorlu yamaç paraşütü ile yapılan gösteri nefes kesti. Mobil tanıtım aracında halka çeşitli broşürler dağıtan ve kurumu tanıtıcı slayt gösterileri ile vatandaşın karşısına çıkan THK, paraşüt gösterileriyle festivale renk kattı. Özellikle motorlu yamaç paraşütçüsünün gökyüzünde Türk Bayrağı’nı ve festivalin reklam afişini açması, izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

THK Silifke Şube Başkanı Mustafa Arıcan, gençliği havacılığa özendirmek ve Silifke’nin tanıtımında pay sahibi olabilmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "THK geçmiş yıllarda da paraşüt gösterisiyle festivale renk katmıştı. Halkımızın kurban derisi, fitre ve zekat gelirleriyle beslenen THK, Silifke’de de halktan aldığını halka dağıtan, Silifke’nin tanıtımına katkı sağlayan bir çalışma sergiledi. THK’ya gönül veren, deri bağışları, fitre ve zekat katkılarını sürdüren halkımıza daha nice gösteriler sunmak amacıyla çalışmalarımız devam etmektedir. Silifke’yi havadan resimledik. Silifke için güzel bir fotoğraf arşivi sunduğumuz için de mutluyuz. Ayrıca haziran ayında ilköğretim okulu 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerine kurum binasında ücretsiz model uçak kursu vereceğiz" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2005 Çarşamba 12:51:23
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 13:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?