22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLİFKE - MERSİN

İzcilik okulu yüzde 99 dolu

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde bulunan 23 Nisan Spor ve İzcilik Okulu'nda doluluk oranı yüzde 99'a ulaştı.


23 Nisan Spor ve İzcilik Okulu Müdürü Mehmet Ateş, geçmiş yıllara göre bu yıl haziran ayında doluluk oranında büyük artış olduğunu belirterek, doluluk oranının yüzde 99'a ulaştığını ifade etti.

Ateş, "Tesisimizde 167 kişiden oluşan Ankara izcilerinin mahalli kampı, 120 kişilik beden eğitimi öğretmenlerinin il koordinatör formatör yetiştirme kursu, 124 kişinin katıldığı Türkiye izcilerinin milli kampı, 350 kişinin katıldığı emekli dinlenme kampı, 120 kişinin bulunduğu Sivas Öğretmen Okulu mezunlarının kampı okulumuzda yapılmaktadır. Elimizden geldiği kadarıyla misafirlerimize en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Eğitime önem veriyor, bu konuda liderlerimize, eğitim şeflerimize ve yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.


Ankara İl İzci Kurulu Başkanı Duran Yurdungüzeli ise, tesisleri çok beğendiklerini ifade ederek, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 10:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?