20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLİFKE - MERSİN

Jandarma'dan köy okullarına bilgisayar desteği

Mersin’in Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı, Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası çerçevesinde Kargıcak Köyü İlköğretim Okulu’na vatandaşların da desteği ile bilgisayar laboratuarı kuruyor.

Halkla bütünleşme kapsamındaki faaliyetlerini başarıyla yürüten Silifke Jandarma Komutanlığı, halkın güvenliğini sağlamak amacıyla yaptığı faaliyetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de büyük önem veriyor. Jandarma, daha önce kardeş köy olarak seçtiği Kargıcak Köyü’ndeki ilköğretim okuluna 16 bilgisayarlı bir laboratuar kuruyor.

Okula ilk bilgisayar Silifke Kaymakamı Sefa Çetin tarafından alınacak. Diğer bilgisayarlar ise, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yener Kavlak, Çiftlik Karakol Komutanı Vacib Akkuş, Kargıcak Muhtarı Ali İhsan Yavuz, Mahmut Saydam, Arslan Türe, Arif Yıldırım, Mehmet Arslan, Ömer Yazar, Aslan Okur, Necati Döner, Ali İhsan Demir, Hayri Uysal, Mustafa Şenol, Emirhan Gülkaynak, Turgut Bilgen, Mustafa Öztürk, Hıdır Akın, Fayik Başar, Ali Doğan, Ahmet Çelik, Yılmaz Metin, Salih Yılmaz, Fikri Nemutlu, Rıfkı Aslan ve Abit Çelik tarafından alınacak.

MURAT ŞENGİ -İha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 17:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SONER GÜLDERE IP: 78.174.218.xxx Tarih : 23.02.2008 00:38:02

ilçe jandarma komutanlığına böyle bir faliyette bulundukları için kendilerine teşekürlerimi bir borç bilirim ben aslen muş vartoluyum 2004/2005sezonunda silifke ilçe jandarmada vatani görevimi yaptım burdan sayın yüzbaşı M.YENER.KAVLAK komutanıma teşekür eder elerinden öpüyorum ayrıca sayın kaymakam mımız sefa bey ve diğer katkıda bulunan büyüklerimizin de elerinden öpüyor teşekürlerimi sunuyorum