19
Mayıs
2024
Pazar
SİLİFKE - MERSİN

Kardeş şehirden araç desteği

KARDEŞ ŞEHİRDEN İTFAİYE VE ENGELLİ ARACI

Kardeş Şehir Bergkamen Belediyesi'nden Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Belediyesine hibe edilen İtfaiye aracı ve engelli araçlar için Taşucu Belediyesi Hizmet binası önünde tören düzenlendi.

Törene Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Taşucu Belediyesi Meclis Üyeleri, Bergkamen Belediye Başkan Yardımcısı Manfred Turk ve Bergkamen Belediyesi Tercümanı İbrahim Çeliktaş, Silifke Engeliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş, Taşucu Belediyesi çalışanları katıldı.

Bergkamen Belediye Başkan Yardımcısı Manfred Turk, törende yaptığı konuşmada, Taşucu Belediyesi ve Taşucu halkı ile kardeşliklerinin uzun yıllara dayandığını belirterek, "Geçmiş yıllardan bu güne güzel ve kalıcı dostlukları paylaştık. Bergkamen halkı ile Taşucu halkı hep dost olmuşutur dost kalacaktır. Bergkamen Belediyesi olarak Taşucu Belediyesi'ne hediye ettiğimiz itfaiye aracının Taşucu halkının zor anında yanında olması bizleri mutlu edecektir" dedi.

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş ise "İtfaiye aracımız artık resmen Taşucu Belediyesine aittir. İtfaiye aracımızın belde halkımıza faydalı olacağına inanıyorum. Bütün halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bergkamen halkına buradan selamlarımızı gönderiyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 12:10:00
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 17:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?