25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLİFKE - MERSİN

Kedi kurtarma operasyonu!

BACADA KEDİ KURTARMA OPERASYONU

Mersin'in Silifke ilçesinde bir apartmanın baca boşluğuna düşen "Karamel" adlı kedi yavrusu, itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, Göksu Mahallesi Hulusi Ata Apartmanı'nın baca boşluğuna düşen kedinin seslerini duyan apartman sakinleri itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bacanın üzerindeki beton kapağı kaldırarak 20 metre aşağı ip merdivenle indi.

Bacanın bir kenarında duran minik kedi, bir poşetle dışarı çıkartıldı. Kedisi kurtulur kurtulmaz kucağına alan Emine Güzel (10), kedisini bir daha dama bırakmayacağını söyledi. Minik kedisi kurtulduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden küçük kız, "Ben bu kedi yavrusunu 4 gün önce parkta oynarken buldum. Onu beslemek için evimize getirdim. Yan apartmandaki arkadaşlarım kedimi kaçıracağını söyleyince onu dama sakladım. 4 gündür süt, ekmek, yemek veriyordum ve onunla oynuyordum. Bugün ona süt vermek için geldiğimde göremedim. Daha sonra miyavlamalarını duydum. Bir de baktım ki baca boşluğuna düşmüş. Apartmandaki komşulara ve arkadaşlarımıza haber verdik ama kimse kurtaramadı. Bizde son çare olarak itfaiyeden yardım istedik. Sağolsun onlar geldi ve zorda olsa benim minik Karamelime kavuşmamı sağladılar" dedi.

BACADA KEDİ KURTARMA OPERASYONU
BACADA KEDİ KURTARMA OPERASYONU
BACADA KEDİ KURTARMA OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 10:17:05
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 10:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?