24
Mayıs
2024
Cuma
SİLİFKE - MERSİN

Kızının gözü önününde ölüme atladı

Silifke'de bir kişi, 10 yaşındaki kızının gözleri önünde Göksu Nehri’ne atlayarak intihar etti.

Köy Hizmetleri’nden emekli olan Bayram Topbaş (47), küçük kızı Hatice ile Bucaklı Mahallesi Göksu Nehri kenarındaki parkta bir süre oturdu. Topbaş, daha sonra kızının gözleri önünde kendini nehre atarak hayatına son verdi. Küçük kızın çevredekilere haber vermesi üzerine Topbaş’ın cesedi nehirden çıkarıldı.

Ceset, otopsi yapılmak üzere Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bir süredir psikolojik bunalımda olduğu öğrenilen Bayram Topbaş’ın, 10 yaşındaki Hatice’nin dışında Tevfik (19), Gülümser (16), Akın (13) adında 3 çocuğu daha bulunduğu öğrenildi.

Babası gözlerinin önünde intihar eden Hatice Topbaş, olay yerine gelen savcıya ifade verirken gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız, "Babamla birlikte evden çıktık ve nehir kenarında bulunan parktaki banka oturduk. Bir süre oturduktan sonra babam oturduğumuz banktan kalktı ve ırmağa doğru yöneldi. İntihar edeceğini anladığımda babama ağlayarak çok yalvardım ama beni dinlemedi ve kendisini ırmağa attı. Ben de çevredeki vatandaşlara haber verdim ama babam çoktan boğularak hayatını kaybetmişti" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 11:55:35
Güncelleme :18 Mayıs 2005 Çarşamba 11:00:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?