24
Mayıs
2024
Cuma
SİLİFKE - MERSİN

Mehtap turunda köpük şov

MEHTAP TURUNDA KÖPÜK ŞOV

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesine gelen tatilciler, mehtap turlarında düzenlenen köpük şovla gönüllerince eğleniyor.

Tatillerini geçirmek amacıyla Taşucu'nu tercih eden yerli ve yabancı turistler, gündüz yakıcı sıcaklardan korunmak için denize girmeyi tercih ederken, yat şirketleri tarafından düzenlenen mehtap turlarında güzel bir akşam geçirmenin yanında köpük şovlarla da eğlencenin doruğuna çıkıyorlar.

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, "Düzenlenen mehtap turları yerli ve yabancı turistlerin eğlence mekanı haline geliyor ve turlara katılanlar keyifli saatler yaşıyorlar" dedi.

Başkan Açıkbaş, beldedeki turizm işletmelerinin gündüzleri düzenlediği yat turlarına katılanların, farklı koylarda denizin ve güneşin tadını çıkardığını belirterek, "Ayrıca Holmi Harabeleri, Liman Kalesi, Dana Adası gibi tarihi yerleri de görme fırsatı buluyor. Akşamları düzenlenen mehtap turlarına katılanlar da doyasıya eğleniyor" diye konuştu.

Mehtap turuna katılanların eğlenmenin yanında yeni arkadaşlıklar edindiklerini vurgulayan Açıkbaş, Taşucu'nda turizmin gelişmesi için de belediye olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

MEHTAP TURUNDA KÖPÜK ŞOV
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 15:26:03
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 17:56:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?