17
Mayıs
2024
Cuma
SİLİFKE - MERSİN

Mersin: Silifke emniyetine araç takviyesi yapıldı

Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen araç teslim töreninde söz alan Silifke Emniyet Müdürü Ömer Özçelik, araç takviyesinin kendileri için önemli olduğunu ve yeni araçlarla daha iyi hizmet verebileceklerini ifade ederek, "İlçemizde suç işlemeyi düşünenler bunu aklından bile geçirmesinler.

 Hatta ilçeyi derhal terk etsinler. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak kanunlara uygun, dürüst, namuslu vatandaşlarımızın her zaman yanındayız, onlara yardımcıyız. Ancak yasaları hiçe sayan, yasalara karşı gelen, yasadışı işlerle uğraşan bütün hayırsız ve uğursuzların karşısında olduğumuzun ve bunlara müsaade etmeyeceğimizin bilinmesi gerekir.

Silifke’mizde huzurlu bir ortam oluşturmak için müdürlüğümüz üzerine düşen görevi yapmada tereddüt etmeyecek ve kanunsuz iş yapanların karşısında tek yumruk olacaktır. Amacımız, Silifke’nin huzurlu bir kent olmasıdır. Bunu da halkımızın bize vereceği destek ve güçle başaracağımıza inanıyoruz" dedi.


173 personelin görev yaptığı Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yeni alınan araçlarla birlikte araç sayısının 41’e yükseldiği kaydedilirken yeni alınan araçların Silifke ve Taşucu’nda emniyet hizmetlerinde kullanılacağı belirtildi.

iha-mersin
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2004 Cumartesi 12:42:11
Güncelleme :21 Ağustos 2004 Cumartesi 15:41:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?