19
Mayıs
2024
Pazar
SİLİFKE - MERSİN

Silifke Belediyesi'den içme suyu projesi

Silifke Belediyesi yaklaşık 3000 kişiye hayat verecek içme suyu projesini başlattı. Yeni yerleşim ve içme suyu hattı bulunmayan mahallelere içme suyu götürmek amacıyla ilk etapta Gazi, Sarıcalar ve Mukaddem mahalleleri olmak üzere toplam 3 mahalle de çalışma başlatıldı.

Silifke Belediyesi Su İşletme Müdürlüğü tarafından tespit edilen ve acil çözüm bekleyen Gazi Mahallesi Kapalı Spor Salonu civarı, Mukaddem Mahallesi Becili Semti ve Sarıcalar Mahallesi, Kızılbucak semtinde bir çalışma başlatan Silifke Belediyesi yaklaşık 3000 kişiye hayat verecek bu projeye çalışmalarda öncelik verdiklerini söylediler.

Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, “Gazi, Mukaddem ve Sarıcalar Mahallelerimizin yeni yerleşim olan bölgelerinde içme suyu hattı döşeme çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Su hayat demektir, Gazi, Mukaddem ve Sarıcalar mahallelerinde yaklaşık 3000 kişiye hayat verecek içme suyu hattını kısa sürede hizmete açacağız. Anılan bu 3 mahallemiz en çok yerleşim olan bölgelerimiz. Halkımızın ihtiyaçlarına çözüm bularak hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2004 Perşembe 15:34:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?