19
Mayıs
2024
Pazar
SİLİFKE - MERSİN

Silifke modern kent olma yolunda

Silifke de yaşanan sel felaketinin ardından bir yandan hasar gören binalar yıkılırken diğer yandan da zarar gören altyapı, kaldırım ve yollar bir bir onarıma alındı. Selden en fazla zarar gören Gazi ve Göksu Mahallelerinde çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi ekipleri bir süre çalışmalara başladığı anıt civarından Aliye esin doğum evi istikametine seyreden cadde de altyapı çalışmaları, parke, kaldırım, aydınlatma ve işyerlerine yönelik gölgelik çalışmalarını bitirmek üzere.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, “ Selden zarar gören mahallelerimizde çalışmalar yapıyoruz.Hasarlı binalarında yıkımını gerçekleştiriyoruz. Atatürk Anıtından Aliye Esin Doğum evi istikametine seyreden cadde üzerinde öncelikle altyapı çalışmaları yaptık. Tedaş’la ortaklaşa sürdürdüğümüz çalışmada enerji nakil hatlarını yer altına aldık. Kanalizasyon ve içme suyu şebekelerini de elden geçirdik. Şu anda da parke taşı döşeme, aydınlatma, kaldırım ve işyerlerine yönelik modern gölgelik yapımını sürdürüyoruz. Bu cadde tamamlandığında şehrimize ayrı bir görünüm getirecektir.Silifke’yi modern bir kent konumuna getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2004 Çarşamba 15:55:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aydın çakır IP: 193.255.251.xxx Tarih : 15.03.2005 19:52:59
valla başkanım silifke için uğraşıyorsunuz ama bence yeterli değil silifke akdeniz bölgesinde yer almasına rağmen inanın silifke yeşil degil, silifkeyi daha da yeşil bir duruma getirmek için uğraşırsanız(bahsettiğim merkez) silifkeliler olarak sevineceğiz valla konya silifkeden daha yeşil!!!!!!!!!