18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLİFKE - MERSİN

Silifke üniversitesini istiyor

Silifke’de, "Biz de Üniversite İstiyoruz" Kampanyası başlatıldı. Hükümetin yeni açmayı planladığı üniversitelerden birinin de Silifke’de açılmasını isteyen Silifkeliler, kampanya başlattı.

ÇYDD Başkanı Vesalet Ravanoğlu, ADD Başkanı Yüksel Bütün, KSD Başkanı Hasan Ceyhan ve TEİD Başkanı Bedri Sapancı tarafından organize edilen "Biz de Üniversite İstiyoruz" Kampanyası nedeniyle gerçekleştirilen toplantıya Silifke Kaymakamı Sefa Çetin, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Atayurt Belediye Başkanı Kadir Ural, Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, Ankara AKV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akyürek, Mersin ve Selçuk Üniversitesi’nden yüksek okul temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Göksu Oteli Restoranı’nda 3 saate yakın süren toplantıda, kampanya için komite kuruldu. Kaymakam Sefa Çetin başkanlığındaki komite, çalışmalarına başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 12:55:55
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 11:06:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aydın çakır IP: 193.255.251.xxx Tarih : 15.03.2005 19:55:01
valla iyi olur yani silifkede bir üniversite hem kalkınma açısından hem canlılık açısından silifke üniversiteyle dahada ileri bir kent olma yoluna girer üniversite kapasitesini kaldırabilicek bir yer zaten öğrencilir (üniversiteliler) can atacak silifkede okumak için!!!!!!!!!