18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLİFKE - MERSİN

Silifke'de altyapı sorunu bitiyor

Mersin’in Silifke İlçe Belediyesi, yeni yerleşim mahallelerinde başlattığı altyapı çalışmalarını Mayıs ayında tamamlamayı hedefliyor.

Belediye Sarıcalar, Sayağzı, Mukaddem, Yeni ve Bucaklı mahallelerinde uzun süredir sürdürdüğü kanalizasyon ve içme suyu hattı ile yol açma çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, ilçede yıllardır çözüme kavuşturulamayan altyapı sorununu 5 yıl gibi bir sürede yüzde 98 oranında çözdüklerini kaydetti.

Öngel, "Kentimizde yeni yerleşim alan bölgeler taşlık alanlar olduğu için vatandaşlarımız yol, su ve kanalizasyon hizmetlerini anında alamıyorlardı. Belediye olarak geliştirdiğimiz projeyle Sarıcalar, Sayağzı, Yeni, Mukaddem ve Bucaklı mahallelerimizde altyapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle yeni yerleşim alan bölgelerde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı Mayıs ayında tamamlayarak halkımızın altyapı sorununa çözüm getireceğiz. Yıllardır bir türlü çözülemeyen kentimizin altyapı sorununu biz 5 yıl gibi bir sürede yüzde 98 oranında çözdük. Mayıs ayından sonra atık su arıtma tesisi, spor kompleksi, tüp depolama alanı, Cumhuriyet Alanı ve diğer hizmet alanlarında çalışmalarımız sürecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 15:54:37
Güncelleme :21 Nisan 2005 Perşembe 11:35:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?