18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLİFKE - MERSİN

Silifke'de 'dördüz' sevinci

Mersin’in Silifke İlçesi’nde yaşayan Bilgeç çifti, 19 Mayıs günü dünyaya gelen dördüz bebeklerine, Mustafa, Kemal, Zübeyde ve Latife isimlerini verdi.

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmenliği yapan 26 yıllık öğretmen Şükrü Bilgeç, sezaryenle dünyaya gelen yedi aylık bebeklerinden erkek olanlara Mustafa ve Kemal; kızlara da Mustafa Kemal Atatürk’ün annesinin ismi Zübeyde ile eşi Latife hanımın adını verdi.
Şükrü Bilgeç, öğretmen maaşı ile dördüz bebeklerin bakımının zor olduğunu belirterek, "Allah’ıma şükürler olsun, biz bir isterken bize dört verdi. Çok mutluyuz. Ancak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda doğan ve Mustafa, Kemal, Zübeyde ve Latife isimlerini vereceğimiz bebeklerimizin bakımının üstesinden nasıl geleceğiz bilemiyoruz. Mama ve bez masrafları için sponsor olmak isteyenlerin tekliflerine açığız. Bir maaşla dördüz bebek yetiştirmek çok zor. Yine de bebeklerin ve annelerinin sağlık durumunun iyi olması bizi mutlu ediyor" dedi.

Ayşe ve Şükrü Bilgeç çiftinin dört yıllık evliliğinden dünyaya gelen dördüz bebekler ile anne Ayşe Bilgeç’in sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

MERSİN-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2004 Çarşamba 15:09:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?