24
Mayıs
2024
Cuma
SİLİFKE - MERSİN

Silifke'de nostalji rüzgarı

Mersin’in Silifke İlçe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun Belediye Kültür Merkezi’nde verdiği konser büyük beğeni topladı.

Türk Sanat Müziği Korosu tarafından hicaz ve nihavent faslından toplam 31 eserin seslendirildiği konseri şef Cihangir Akdemir yönetti. 25 korist ve 7 saz sanatçısından oluşan Silifke Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konserinin sunuculuğunu ise Bedia Göksel yaptı. Yaklaşık 500 kişinin izlediği konser izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. 2 saat süren Türk Sanat Müziği konserinin ardından koro şefine çiçek ve onur belgesi veren Başkan Öngel, konseri sunan koronun değerli korist ve müzisyenlerine teşekkür etti.

Konserin ardından konuşan Öngel, diğer hizmetlerin yanı sıra kültürel faaliyetleri de devam ettirdiklerini belirterek, "Belediyemiz Türk Sanat Müziği Korosu her yıl bahar aylarının başlangıcı olan Nisan ayında halkımıza bir konser düzenlemektedir. Gönüllü sanatseverlerden oluşan koromuzun bu faaliyetlerine belediye olarak her zaman destek olmaya hazırız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da belediye olarak kültürel faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 11:45:32
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 12:29:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?