23
Mayıs
2024
Perşembe
SİLİFKE - MERSİN

Silifke'nin örnek okuluna ödül

Mersin’in Silifke İlçesi’nde, 2004-2005 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde başarı sağlayan Ahmet Necati Hancıoğlu İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri ödüllendirildi.

Bilgi yarışmasında ilçe birincisi, halk oyunları yarışmasında il birincisi, Mersin ve Amasya’da yapılan kros yarışmalarında ise derece alan Ahmet Necati Hancıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri için ödül töreni düzenlendi. Okul bahçesinde yapılan törene; Kaymakam Sefa Çetin, Belediye Başkan Vekili Gani Coşkun, Emniyet Müdürü Ömer Özçelik, Milli Eğitim Müdürü Musa Aydın, öğrenciler ve velileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Kadir Kaynar, okul aile birliği, okul yönetimi ve öğretmenlerin birlik ve dayanışma içerisinde çalışmaları sonucu başarıyı yakaladıklarını belirtti. Öğrencilerin sporda başarıyı yakalamasında büyük emeği olan beden eğitimi öğretmeni Nimet Taşer’i takdirname ile ödüllendiren Kaymakam Sefa Çetin, okul öğretmenlerini kutladı ve ilçede eğitim öğretimde büyük başara sağlandığını kaydetti.

Daha sonra başarılı öğrencilere onur ve teşekkür belgesi verilirken, Okul Aile Birliği Başkanı Durhasan Yıldırım da halk oyunları öğreticisi Nuray Sağ’ı cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 12:23:35
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 11:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
7-C IP: 78.162.91.xxx Tarih : 6.06.2008 08:35:37

okulumu çok seviyorum ve okulumla gurur duyuyorum Ahmet Necati Hancıoğlu bütün herşeyi hak eden bir okuldur okulumuzun başarının devam etmesini istiyorum ve okul müdürümüz en saygılı hocam Kadir Kaynar teşekkür ediyoruz