22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLİFKE - MERSİN

Taşucu üniversitelilerin katkısıyla güzelleşecek

Mersin’in Silifke İlçesi’ne bağlı Taşucu Belde Belediyesi, Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin desteğiyle 235 bin adet bahçe ve süs bitkisi yetiştirecek.

Taşucu Belediyesi işçileriyle Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksek Okulu Bahçe Ziraat Bölümü öğrencileri, belediyeye ait serada birlikte Akdeniz Bölgesi’ne ait bahçe ve süs bitkileri yetiştirecek. Belediye Başkanı Ali Şahin, daha yeşil bir Taşucu için kolları sıvadıklarını belirterek, "Öğrencilerimizle uygulamalı ders anlayışıyla fidan dikme kararı aldı. 235 bin adet has bahçe bitkisiyle süs bitkileri yetiştirerek toprakla buluşmasını sağlayacağız. Bu çalışmayla belediye ile öğrencilerimiz arasında dayanışma örneği sergilemiş olduk" dedi.

Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksek Okulu Bahçe Ziraat Bölümü Öğretim Görevlisi Aşkın Bahar ise, belediyeyle işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 13:14:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
güray yeşil IP: 78.187.46.xxx Tarih : 20.12.2008 16:13:42

ziraat bölümü görevlisi aşkın baharla gurur duyuyorum öğrencilerininde çalışmaya gereken önemi vermesini istiyorum çalışmalarında başarılar dilrim