18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLİFKE - MERSİN

Tenis kortu açıldı, turnuva başladı

Silifke'de tenis kortu açıldı. Bu yıl 32.’si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri içerisinde sportif faaliyetler alanında yer alan tenis turnuvası, yeni hizmete açılan Gençlik Tenis Kortu’nda başladı.

Hem turnuvanın başlamasını hem de tenis kortuna kavuşmanın mutluluğunu bir arada yaşayan tenis severler, kortu yaptıran Silifke Belediyesi ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Başhakem Kadir Özcan nezaretinde başlayan tenis turnuvasına; Silifke Kaymakamı Sefa Çetin başta olmak üzere toplam 55 kişi katılıyor. Hafta sonları 18.00-23.00 saatleri arası 6 kategoride devam eden tenis turnuvası, 19 Mayıs’ta sona erecek.

Hafta sonu karşılaşmalarını izleyen Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kamil Acar ile birlikte tenis sahasında incelemelerde bulundu.

Öngel, "İlçemizde özellikle kadınların ilgi gösterdiği tenis kortları bugüne kadar özel şahıslara yapılıyordu. Bu eksikliği hissederek İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile ortaklaşa bir proje gerçekleştirerek tenis kortunu halkımızın hizmetine sunduk. Uluslararası Silifke Kültür Haftası’nın sportif faaliyetler alanında yer alan tenis turnuvamızı da yeni açtığımız bu sahada başlatmaktan dolayı sevinçliyiz. Turnuvamıza yarışmacı olarak katılan Kaymakamımız Sefa Çetin ve tüm yarışmacı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Artık Silifkeli tenis severlerin de bir tenis sahası oldu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2005 Çarşamba 12:23:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?