24
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Atakent spora doydu

Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Atakent Beldesi'nde bu yaz düzenlenen doğa yürüyüşü, plaj voleybol turnuvaları ile 7. Kum-Su Sporları ve Yüzme Yarışları, tatilcilerden tam not aldı.

Doğa yürüyüşü ve plaj voleybol turnuvalarının ardından düzenlenen 7. Kum-Su Sporları ve Yüzme Yarışları, Yapraklı Koy'da özel parkurda yapıldı. 50 metrelik mesafede yarışan 108 sporcu, birinci olabilmek için ellerinden geleni yaptı. Serbest, kurbağalama, kelebek, sırtüstü olmak üzere 4 kategoride düzenlenen yarışlar, oldukça heyecanlı geçti. Erkek ve bayanlar olmak üzere 10 yaş altı, 11, 12, 13, 14 ve 15 yaş üzeri sporcuların katıldığı yarışları Atakent Belediye Başkanı Osman Ünal, Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ali Çevik, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar ilgiyle izledi.

Belediye Başkanı Osman Ünal, yapılan bu etkinliklerin tatilciler ve yöre halkı için düşünüldüğünü belirterek, "Atakentimiz tarihi, doğası, denizi, kumu ve güneşi ile bir bütün olmuştur. Bu çerçevede beldemizde tatil yapan tatilcilerimiz ve yöre halkı için düşünülmüş etkinlikler beldemize renk katmıştır. Önümüzdeki senelerde daha kapsamlı bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra yüzme yarışmalarında dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2005 Pazartesi 11:19:44
Güncelleme :29 Ağustos 2005 Pazartesi 13:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?