18
Mayıs
2024
Cumartesi
TARSUS - MERSİN

Açılışta manken izdihamı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bir otomotiv bayisinin açılışına manken Tuğba Özay ile Nilay Dorse de katılınca, vatandaşlar izdihama neden oldu.

Mersin'de faaliyet gösteren Hyundai Derya Otomotivin Tarsus Şubesi açılışına, Mersin Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, CHP Mersin Milletvekili Vahit Çekmez, Tarsus Kaymakam Vekili ve Çamlıyayla Kaymakamı Aslan Avşarbey, Garnizon Komutanı Yarbay Ali Başar, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Coşkun Sel ve çok sayıda davetli katıldı.

Hyundai Derya Otomotiv Tarsus Showroom açılışında konuşan Hüseyin Kış'ın hem müşteri hizmeti hem de satış adedi bakımından Tarsus'un en başarılı otomotiv bayilerinden biri olmayı hedeflediklerini bünyesinde sıfır kilometre satış ve mekanik servis hizmeti vereceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Hyundai Derya Otomotiv Tarsus Showroomu'nun açılış kurdelesi protokol mensupları tarafından kesilirken, konukları mankenler Tuğba Özay ile Nilay Dorse karşıladı.

Davetlilere otomobilleri tanıtan manken Tuğba Özay ve Nilay Dorse frikik vermemek için yoğun çaba sarf ettiler. Mankenleri yakından görmek isteyen vatandaşlar izdihama sebep olurken, kısa süreli tartışmalar yaşandı.

Manken Tuğba Özay mini elbisesiyle arabanın üzerine otururken görevlilerden ceket istedi. Ceketi bacaklarına örterek arabanın üzerine çıkan Özay daha sonra ceketi kaldırarak basın mensuplarına poz verdi.

Bu arada vatandaşlar mankenleri cep telefonlarına kaydedilmek için yoğun çaba sarf etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2005 Pazar 10:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?