18
Mayıs
2024
Cumartesi
TARSUS - MERSİN

Ankara'da yaşayan Mersinliler'den, Köy Okulu Kampanyası

SİTEMİZE GÖNDERİLEN BİR E. POSTA'DA DURUMU TÜM TARSUSHABER.COM OKUYUCULARININ DİKKATİNE SUNAN, ANKARALI GENÇLERİN İLK İSTEDİKLERİ, MERSİN'DEKİ KÖYLERİN LİSTESİ..

YARDIMA KATILMAK İSTEYENLER İÇİN'DE BAZI RİCALARI VAR. 

TARSUSHABER.COM'A GÖNDERİLEN MEKTUBU OLDUĞU GİBİ YAYINLIYORUZ..

Selam , Biz mersinli arkadaşlar olarak Ankaradan mersinin yardıma muhtaç köy okulları için bir yardım kampanyası başlatmak istiyoruz.

 Oradan katılmak isteyen arkadaşlar olabilir diye düşündüğüm için gönderiyorum. Ancak Sizden isteğim : mersininin tüm köylerinini adını ve adresini rica ediyorum. Muhtemelen bunları milli eğitim müdürlüğünden bulabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler.Yardım paketi hazırlayıp vermek isterseniz şunları yapabilirsiniz: 1. Yardımınızı 1 öğrenciye gidecek şekilde ZARFlayın. (Tercihen sarı renkli, sağlam, kolay yırtılmayan büyük (A4) zarf kullanın!) Yani 3 öğrenciye yardım gönderiyorsanız 3 ayrı zarf; 5 öğrenciye yardım gönderiyorsanız 5 ayrı zarf yapın. Naylon veya bez torba vs. kullanmayın! Her paketin içine şunları koyun: 1 orta boy çizgili defter (en az 60- en çok 120 yaprak) 1 kitap 2 kurşunkalem 1 silgi 1 kalemtraş 1 küçük cetvel (20 veya 30 cm. plastik) 1 adet 6'lı kuruboya (küçük boy) 1 adet lolipop Saygılarımla

İLGİLENENLER İÇİN  E.MAİL ADRESİ 

mnar@ptt.gov.tr

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2003 Pazartesi 00:00:21
Güncelleme :21 Kasım 2003 Cuma 17:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?