18
Mayıs
2024
Cumartesi
TARSUS - MERSİN

Bahçeli'den başsağlığı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin’in Tarsus İlçesi’ne gelerek, trafik kazasında hayatını kaybeden ilçe başkanının ailesine başsağlığı diledi.

Adana’da düzenlenen mitinge katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli, daha sonra Ulaştırma eski Bakanı Oktay Vural ve MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ile Tarsus’a geldi. Bahçeli, 31 Aralık 2004 tarihinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden MHP Tarsus İlçe Başkanı Halim Bozgaç’ın ailesini ziyaret ederek, eşi Nurten Bozgaç ile çocukları Atasagun (6), Ersagun (11) ve babası Halil Bozgaç’a başsağlığı diledi.x

Halim Bozgaç’ın iyi bir dava adamı olduğunu belirten Bahçeli, Bozgaç’ı elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi. Bahçeli, "Bozgaç kardeşimiz, teşkilatımızın her kademesinde görev alan nadir insanlardan biridir. Ölümü hepimizi üzdü. Onun bıraktığı emanetleri olan çocukları, bizim çocuklarımızdır. Ülkücü Hareket olarak, onlara bakmak en büyük görevimiz olacaktır. Çocukların eğitimi için bütün imkanlar seferber edilecektir’’ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2005 Cumartesi 17:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?