23
Mayıs
2024
Perşembe
TARSUS - MERSİN

Başkan Kocamaz, oğlunun nikahını kıydı

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, oğlunu Türkmen düğünü ile evlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Tarsus Kaymakamı Abdülhamit Erguvan’ın nikah şahitliği yaptığı Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın oğlu Mustafa Kocamaz ile MHP Tarsus İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Nurcihan Gürlek’in düğünü, Türkmen törelerine uygun şekilde yapıldı.

Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapılan nikah törenine Mustafa Kocamaz ile Nurcihan Gürlek, davul-zurna, Bursa Kılıç Kalkan Ekibi ve Türk devletlerini simgeleyen bayrakları taşıyan ülkücü gençler eşliğinde geldi. Konukları selamlayan gelin ve damat nikah masasına oturdu.

Bursa Kılıç Kalkan Ekibi, Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Nacarlı Köyü Halk Oyunları Ekibi’nin gösterilerinin ardından nikahı kıymak üzere Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şahitlik yapmak üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Tarsus Kaymakamı Abdülhamit Erguvan kürsüye çağrıldı.

Burada bir konuşma yapan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, görevde olduğu 11 yıl süresince dördüncü nikahını kıydığını söyleyerek, "Gençler evlenmeye karar vermişler bizlere düşense bu kararı nikahlarını kıyarak resmiyete dökmektir. Şimdi ben bu görevi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin, Kaymakamımız Abdülhamit Erguvan’ın şahitliğinde ve Tarsus halkının yoğun isteği üzerine üstleniyorum. Oğluma ve gelinime attıkları bu kutsal imzanın bilicine vararak mutlu bir birliktelik geçirmelerini diliyor, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştireceklerine inanıyor ve nikahlarını kıyıyorum" dedi.

Nikahın kıyılmasının ardından yapılan dua sonrasında yeni çifte evlilik cüzdanını, MHP Lideri Bahçeli verdi.

Kuşak merasiminin ardından pasta kesimine geçildi. Tebrikleri kabul eden çift konuklar tarafından takı yağmuruna tutuldu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 12:56:30
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 18:29:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?