22
Mayıs
2024
Çarşamba
TARSUS - MERSİN

Başkan Kocamaz'a coşkulu karşılama

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Şahin Mahallesi’nde mahalle sakinleri tarafından kurban kesilerek, zılgıtlarla karşılandı.

Şahin Mahallesi sakinleri, semtlerinin altyapısının bitmesi ve üst yapıya başlanmasından dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı kurban keserek karşıladı. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın mahalleye girmesiyle birlikte kurban kesilirken, İmam Muhittin Yavuz dua etti.

Kademe kademe Tarsus’un her semtine hizmet götürdüklerini ifade eden Kocamaz, "Burası geçen sene çamurdan geçilmiyordu. O günlerde çekilen sıkıntılar bugün mutluluğa dönüştü. Buranın alt yapısı komple bitti. Şimdi sıra üst yapıya geldi. Biz 1994’te göreve geldiğimizde Tarsus’un merkezine ne hizmet yapılmışsa en ücra köşesine de aynı hizmetin yapılacağını söylemiştik. Şimdi onu gerçekleştiriyoruz. Yapılan hizmetlere sahip çıkıldığında daha kalıcı hizmetler yapıyoruz. Tarsus’ta yaşayan herkesin dili, dini, ırkı, kökü ne olursa olsun ayrım gayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. Yoksa insanları kaynaştırmazsak bizim çektiğimiz sıkıntıları gelecek nesiller de çeker. Aynı kentin havasını soluyor, aynı kentin suyunu içiyorsak o kente hepimiz sahip çıkmalıyız. Yeni hizmetleri de halkımızın hizmeti ve desteği ile yapacağız" dedi.

Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın da Kocamaz’a teşekkür ederek, "Mahallemizin alt yapısını bitiren belediyemize teşekkür ederiz. Şimdi üstyapının yapılmasına başlandı. Sokaklarımız daha temiz hale geldi. Yapılan hizmetleri takdirle karşılıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kocamaz, daha sonra mahalle halkı ile sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 15:23:28
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 11:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?