16
Mayıs
2024
Perşembe
TARSUS - MERSİN

Belediye otobüsüne saldırı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin taşlı saldırısına uğrayan belediye otobüsünün camları kırıldı.


Yeni Hal-Bolatlı köyü hattında çalışan 22 numaralı belediye otobüsü, dün saat 21.00 sularında Bolatlı köyünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin taşlı saldırısına uğradı. Saldırı sırasında otobüsün camları kırılırken, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bazı kendini bilmez kişilerin yaptığı çirkin saldırıyı kınadığını, suçluların en kısa sürede yakalanacağına inandığını söyledi.

Kocamaz, "Tarsus halkının şehir içinde rahat ve konforlu yolculuk yapmaları için yeni otobüsler alarak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Halkımız tarafından büyük ilgi gören otobüslerimiz, tüm bölgelerimizde servise girdi. Ne yazık ki dün gece yaşadığımız çirkin saldırı bizleri çok üzmüştür. Burada tek sevindirici nokta ise o saatte otobüsümüzün içinde vatandaşın olmaması ve kimsenin yara almamasıdır. Kim olursa olsun, kamu malına zarar veriyorsa vatan hainidir. Kolluk görevlileri, yapanların yakalanması için çalışma başlatmıştır. En kısa sürede adalete teslim edileceğini umuyoruz. Yapılan çirkin saldırı, Tarsus'a yapılmıştır. Nefretle kınıyoruz" dedi.

 
Jandarma ekipleri, belediye otobüsüne saldıranların yakalanması için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 13:39:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?