22
Mayıs
2024
Çarşamba
TARSUS - MERSİN

Belediyespor sezonu açtı

Tarsus Belediyespor Kulübü bayan basketbol ve voleybol takımları, 2007-2008 sezonuna kurban keserek, dualarla "merhaba" dedi.

Mehmet Çelebi Spor Tesisleri'nde yapılan açılış törenine; Tarsus Belediye ve Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Burhanettin Kocamaz, Azerbaycan'ın Hatai Belediye Başkanı Arif Abbasov, Tarsus Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım, Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Cumali Yağcı, kulüp yöneticileri ve sporseverler katıldı.

Törenin açış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Hasan Yıldırım, spor kulübü olarak amaçlarının gençleri sporun içine çekmek olduğunu belirterek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini söyledi. Yıldırım, "Amacımız, çocuklarımızı sağlıklı bir genç olarak yetiştirmek ve Türkiye'de Tarsusumuzu en iyi şekilde tanıtmak ve temsil etmek. Sizler de takdir edersiniz ki, ileride sporun sevilmesi gençlerimizin spora ilgisinin artması için mutlaka birinci ve ikinci liglerde vitrin takımlar olmalıdır. Bu amaçla kulüp olarak, salon sporlarında faal olmak için geçen yıl bayan basketbol takımımız 1. lige, bayan voleybol takımımız 2. lige yükseldi. Güreş takımımız 1. ligde yarışıyor. Geçen yıl basketbol takımımız ilk defa 1. ligde olmanın heyecanı ve bazı şanssızlıklar nedeniyle 2. lige düştü. Ancak Tarsusumuzu 1. ligde bir takımın temsil etmesi gerektiğini ve Tarsus insanımızın bunu hak ettiğini düşünerek, bu yıl yeniden 1. lige çıkmak için iyi bir takım yaptık. Allah'ın izniyle, sizlerin desteğiyle bu hedefimize ulaşacağız" dedi.

Tarsus Belediye ve Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Burhanettin Kocamaz da, yerel yönetimler olarak istenilen başarının elde edilmesi için ellerinden gelen gayret ve çabayı her zaman gösterdiklerini ifade ederek, "Bugünkü açılış, spora gönül vermiş tüm insanlarımızın açılışıdır. Biz Tarsus halkına sporun çeşitli dallarını ve güzelliklerini sevdirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tarsus'ta tüm halkımızın yararlanabileceği spor tesisleri kurduk, bundan sonra da kurmaya devam edeceğiz. Sporda başarıyı birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yakalayacağımıza inanıyorum. Genç-yaşlı Tarsus'ta herkesi spor yapmaya davet ediyorum. Şimdiden Tarsus'un adını tüm Türkiye'ye ve dünyaya duyuracak sporcularımıza gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından, bayan basketbol ve voleybol takımlarının sporcuları tek tek sporseverlere tanıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2007 Cumartesi 12:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah koca IP: 88.232.213.xxx Tarih : 11.09.2007 14:46:32

öncelikle basarılar diler ve gecen seneki aksiliklerin bi daha yasanmamasını umut ederim umarım bu sezon cok daha basarılı olur tekrardan olmamız gereken yere geliriz saygılar