22
Mayıs
2024
Çarşamba
TARSUS - MERSİN

Bolatlı köyü şampiyon

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Bolatlı köyü oldu.


10 Mayıs'ta başlayan ve 36 köy takımının mücadele ettiği turnuva, Bolatlı köyü ile Kulak köyü arasında oynanan final müsabakasıyla sona erdi. Turnuvayı Garnizon Komutanı Yarbay Ali Başar, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Coşkun Sel, İlçe Emniyet Müdürü Halil Topyürek ve yaklaşık 2 bin taraftar izledi.


Şehitishak Mahallesi Faruk Sodan Spor Tesisleri'nde Bolatlı ile Kulak köyleri arasında oynanan final maçı sonunda karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Bolatlı köyü, turnuvanın şampiyonu oldu.


Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, amaçlarının spor aracılığıyla köylerde dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirtti. Kocamaz, 7 yıldır düzenledikleri ve geleneksel hale getirdikleri turnuvanın amacına ulaştığını belirterek, "Spor aracılığıyla takımlar ve kişiler arasında dostluk, kardeşlik, dayanışma, sevgi ve saygıyı tesis edip, birlik ve beraberliği sağlamaya çalışıyoruz. Burada emeği geçen başta köy muhtarlarımıza, turnuvada yer alan tüm sporcuları ve emeği geçen tüm insanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Maçtan sonra şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'dan alan Bolatlı köyü takımı, sahada şampiyonluk turu attı


Turnuvada Kulak köyü ikinci, Olukkoyağı üçüncü olurken, Alibeyli köyü ise en centilmen takım kupasını aldı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 09:56:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tugay eker IP: 88.252.111.xxx Tarih : 7.06.2008 14:44:14

bu senede şampiyon olacagız ama işte elimizden tutan yok gelin 08,05,2008 17,30 macımızı izleyin faruk sodan teesislerinde