18
Mayıs
2024
Cumartesi
TARSUS - MERSİN

Cep telefonu hırsızı kameraya yakalandı

Tarsus'ta, bir banka memurunun masasında bulunan cep telefonunu çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan İş Bankası'na müşteri gibi girerek, 2. kata çıkan ve daha önceden sabıkası olduğu öğrenilen A.E., bir şeyler sorma bahanesiyle gişe memurunun yanına yaklaştı. Gişe memurunun bir anlık dalgınlığından faydalanan A.E., masada bulunan Nokia 6230 marka cep telefonunu cebine koydu. 2. kattan aşağı inerken güvenlik görevlisi, bankadan ayrılmaya çalıştığı sırada şüpheli hareketler yapan A.E'.i durdurarak, bankada ne yapmak istediğini sordu.

Şahsın bu soruya kaçamak cevaplar vermesi üzerine güvenlik görevlisi şahsı bekleterek durumu emniyet güçlerine bildirdi. Bu sırada, cep telefonunun çalındığını fark eden memur, masasına bıraktığı cep telefonunun yerinde olmadığını söyledi. Banka görevlilerinin şikayeti üzerine alıkonulan A.E., hırsızlık yapmadığını iddia etti. Yapılan incelemeler sonucu şahsın cep telefonunu çalarken güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği tespit edildi.

A.E.'nin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2005 Çarşamba 13:58:11
Güncelleme :6 Temmuz 2005 Çarşamba 16:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?