18
Mayıs
2024
Cumartesi
TARSUS - MERSİN

CHP TARSUS İLÇE BAŞKAN ADAYI ALİ UYAN'IN BASIN AÇIKLAMASI

2004 Nisan ayında yapılacak olan, yerel seçimlerde Tarsus merkez ve beldelerinde tarihi bir başarı yakalamak isteyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin tabanında 24 Ağustos 2003 günü yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçimlerinde destek veren ve beni örgütün adayı olarak gören tüm delegasyona gösterdikleri bu yakın ilgi nedeniyle teşekkür ederim. Yıllardan beri süregeln taraflı ve yanlı yönetimler yüzünden, parti tabandan ve halktan kopmuş, bunun neticesinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlık seçimleri kaybedilmiştir.

Sosyal Demokratların artık yeni bir kayıba tahammülleri kalmamıştır.Partiye yeni bir heyecan, doğru siyaset anlayışıyla hüzmet edecek yeni bir kadronun önderliğinde bu seçimlerin alınacağı gün gibi ortadadır.Partililer, taraflı ve yanlı bir yönetim istemiyorlar artık. Partide kaybolmuş olan sevginin,saygının ve dayanışmanın yeni bir yönetimle sağlanmasını istiyor.Hükümetin ve belediyenin yalnış uygulamalarında vatandaşın yanında olacak Sosyal Demokrasiye inanmış, İlçe yönetimi istiyor.Geçmiş geleceğin aynasıdır.Geçmişte uygulanan siyasetle başarının gelmediği ortadadır.

Vatandaşlarımıza kucak açacak, onları partimize kazandıracak ve parti içerisinde tüm adaylara eşit mesafede duracak ve bunun sayesinde partimize yerel seçimleri kazandıracak kadronun gelmesi artık kaçınılmaz olmuştur.Bu düşüncelerle İlçe Başkanlığına geldiğimizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm yurttaşlarımızın 24 saat emrinde olacağımızın sözünü verir saygılarımı sunarım.

http://www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2003 Perşembe 09:37:30
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 15:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?