23
Mayıs
2024
Perşembe
TARSUS - MERSİN

Cumhuriyet Halk Partisin Tarsus İlçe Teşkilatı'nda devir teslim töreni yapıldı

CHP Tarsus İlçe teşkilatında düzenlenen başkanlık devir tesliminde duygulu anlar yaşandı. Törende ilk konuşan yeni başkan Abdulkadir Filiz, bundan sonra tek hedefimiz yerel seçimleri kazanmak olacaktır,diyerek şunları söyledi:Birbirimizden kopmamız gerektiğini artık iyice gördük. Bugünden sonra tüm halkımızla bütünleşeceğiz.

Gelecekten kuşku duymadan her alanda mücadele verecek olan herkesle CHP çatısında olmaya çağırıyoruz. Partimizde varolan örgütlülüğü daha da güçlendireceğiz. Bununda yolu parti içi eğitimden geçmektedir. Parti içi eğitimimizi eylem ve tavırlarımızla yansıtarak önümüzdeki yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanarak kazanacağız.

Herkes bundan sonra CHP'de kenetlenerek beraberliğimizi herkese duyuracağız,dedi. Daha sonra söz alan eski başkan Mehmet Oksal duygulu bir konuşma yaparak görevimizi gönül rahatlığı ile teslim etmenin onurunu yaşıyoruz,dedi. Oksal, konuşmasında şunları söyledi:Güzel bir kongre süreci yaşadık. Bu parti içi tatlı bir yarıştı. Önemli olan 7 ay sonra yaşanan yerel seçimlerdir. Herkesle bütünleşmek zorundayız. Ayrışmanın değil kaynaşmanın zamanı, kutuplaşmanın değil bütünleşmenin zamanı. Sevgiye, barışa, hoşgörüye ihtiyacımız var,dedi.

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2003 Perşembe 12:57:47
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 13:20:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?