24
Mayıs
2024
Cuma
TARSUS - MERSİN

Devrilen teknede 2 kişi can verdi

Olay yerine gelen kurtarma ekipleri Murat Özçürümez'in cesedine ulaşırken, Ferhat Özdemir'in cesedini arama çalışmaları sürüyor.Tarsus'da balık tutmak için açıldıkları teknenin batması sonucu 2 kişi boğularak can verdi.

Edinilen bilgiye olay, Tarsus'un Berdan Barajı civarında bulunan Akçakoca Köyü yakınlarında meydana geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi'nde oturan ve berberlik yaparak geçimini sağlayan 2 çocuk babası Ferhat Özdemir (30) ile yine aynı mahallede oturan ve ayakkabıcılık yaparak geçimini sağlayan 2 çocuk babası Murat Özçürümez (30) tekneyle balık avlamaya çıktı. Berdan Barajı civarında bulunan Akçakoca Köyü'nde tekneye binen iki arkadaş, göle açıldıktan bir süre sonra ağ attıkları sırada teknenin devrilmesi sonucu suya düştü. Arkadaşı Ferhat Özdemir'in yüzme bilmediği için suda çırpındığını gören Murat Özçürümez, yardımına koşmaya çalışırken ikisi de boğularak can verdi.

Olay yerine gelen kurtarma ekipleri Murat Özçürümez'in cesedine ulaşırken, Ferhat Özdemir'in cesedini bulamadı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2003 Perşembe 00:00:16
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 12:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cahit özçürümez IP: 46.1.93.xxx Tarih : 7.02.2013 22:51:22

 murat özçürümez benim babam