16
Mayıs
2024
Perşembe
TARSUS - MERSİN

Hasta yatağında dolandırıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi, tedavi gördüğü hastanede, berber olduğunu söyleyen şahıs tarafından dolandırıldı.

İddiaya göre olay, Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi'nde yaşandı. Rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 10 gündür dahiliye bölümünde tedavi gören Abdullah Apak (55), kaldığı odaya gelen bir şahsın, berber olduğunu söyleyip kendisini tıraş ettiğini ifade etti. Şahsı tanımadığını belirten Apak, "Odaya gelen şahıs, kendisinin berber olduğunu ve istersem beni tıraş edebileceğini söyledi. Hastanede görevli olmadığını, fakat başhekimliğin oluruyla hastane içinde berberlik yaptığını söyleyince inandım ve tıraş oldum.

Tıraş bitiminde kendisine 50 YTL uzattım. Bozuk parası olmadığını, parayı kantinde bozduracağını söyledi. Ben de parayı kendisine verdim. Daha sonra şahsı bir daha görmedim" dedi.

Olay anında odada yalnız olduğunu belirten Apak, durumu hastane görevlilerine anlattığını, yetkililerin hastanede böyle bir kişiye berberlik yapması için izin verilmediğini söylemesi üzerine durumu polise bildirdiğini ifade etti. Apak, böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için yetkililerin daha fazla önlem almasını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 12:47:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?