19
Mayıs
2024
Pazar
TARSUS - MERSİN

Hırsızlık çetesi çökertildi

TARSUS'TA HIRSIZLIK ÇETESİ OPERASYONU

Mersin'in Tarsus ilçesinde hırsızlık çetesine mensup oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalarda Barbaros Mahallesi'nde farklı zamanlarda iş yeri ve evlerde hırsızlık yapan çeteyi takibe aldı. Ekipler, Barbaros Mahallesi'nde bulunan ayakkabı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili yaptığı araştırmalarda olayın faili olarak tespit edilen E.A. ve F.A. isimli şahısları yakaladı.

Gözaltına alınan E.A. ve F.A. adlı kişiler ifadelerinde, Barbaros Mahallesi, Sait Polat Bulvarı'nda oto tamir atölyesi, ayakkabıcı dükkanında, bir iş yeri ve evde çeşitli tarihlerde hırsızlık yaptıkları öğrenildi. Hırsızlık olaylarıyla ilgili 2 kişinin dışında H.A., Z.A. ve H.K. adlı kişiler gözaltına alındı. Zanlıların kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda çok sayıda spor ayakkabı, terlik, kundura, tamir takımı, piknik tüpü ve bilgisayar ile hırsızlıkta kullanılan suç aletleri bulundu.

Şüpheliler, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Z.D. ve H.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken E.A., F.A. ve H.K. tutuklanarak Tarsus Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

TARSUS'TA HIRSIZLIK ÇETESİ OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 14:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?