18
Mayıs
2024
Cumartesi
TARSUS - MERSİN

Huzurkent Belediye Başkanı: Allah kimseyi İller Bankası'nın kapısına düşürmesin

Mersin’in Tarsus İlçesi’ne bağlı Huzurkent Beldesi’nde, MHP’li Belediye Başkanı İlyas Yalçın, İller Bankası’nı melanet bir kuruluş olduğunu ifade ederek, "Allah hiç kimseyi İller Bankası’nın kapısına düşürmesin" dedi.

Belediye Başkanı İlyas Yalçın, Huzurkent’te belediye personeline yemek verdi. Yemekte yaptığı konuşmada, İller Bankası’nın kanalizasyon yatırımı için 5 trilyonun üzerinde bir kesinti yaptığını bu yüzden de yapmayı planladıkları birçok projeyi hayata geçiremediklerini söyledi. Yalçın, "İller Bankası melanet bir kuruluş. Allah hiç kimseyi İller Bankası’nın kapısına düşürmesin. Kesintilerden dolayı yapmak istediğimiz birçok projeyi hayata geçiremedik" diye konuştu.
Önümüzdeki seçimde tekrar MHP’den Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Yalçın, "Toptancı hal kompleksi için 230 milyar lira harcayarak 110 dönümlük arsa aldık. Seçimden önce temelini atacağız. Sularımızın kirli olduğuna dair dedikodular çıkıyor. Bunun için arıtma tesisi kuracağız" diye konuştu.

ERSOY YALÇIN-MERSİN (İHA)
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2003 Perşembe 00:00:04
Güncelleme :15 Ocak 2004 Perşembe 23:06:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nevzat Güloglu IP: 5.46.40.xxx Tarih : 17.01.2014 12:34:27

5 yıl kendine bile faydası olmayan birisini seçtiğimiz için halk nezlinde oylarımız düşmeye devam ediyor.Bırakın belediyeyi kazanmayı 1968 de kurulan belediyemizde kapandı.nEDEN BİLGİSİZ İNSANLARI SEÇERSEK BAŞIMIZA BU GELİR.