18
Mayıs
2024
Cumartesi
TARSUS - MERSİN

Kent Meclisi'ne yeni yönetim kurulu

Tarsus'ta, Yerel Gündem 21 Kent Meclisi’nin yeni yönetimi belirlendi.

Faruk Yalnız başkanlığında yapılan genel kurula; Garnizon Komutanı Yarbay Ali Başar, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin eski Milletvekili Edip Özgenç, Bağcılar Belediye Başkanı Akif Çiftçi ile oda ve dernek temsilcileri katıldı. Belediye Nikah Salonu’nda yapılan toplantıda, 2. Başkan Hasan Şemsi tarafından meclisin 2 yıllık faaliyet raporu okundu. Toplantıda konuşan Mersin eski Milletvekili Edip Özgenç, Tarsus’ta yaşayan tüm insanların Tarsus’u modern kent yapmak için elinden gelen tüm imkanı göstermesi gerektiğini vurguladı.

Özgenç, "Tarsus’a hizmet gelmesi için yerel yönetimlere destek vermeliyiz. Sivil toplum örgütleri, Tarsus’u yaşanılır bir kent yapmak ve çağdaş bir toplum olması için bu mecliste canı gönülden görev yapmasını bekliyoruz" dedi.

Dünyada en kolay şeyin eleştirmek olduğunu belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, eleştiri yapan insanların yapılacak hizmetlere de uzak kaldığını ifade etti. Başkan Kocamaz, "Bu toplantılarda zaman zaman değişik tartışmalar oluyor. Dünyada en kolay şey eleştirmektir. Bir hizmet için kimse elini taşın altına koymuyor. Kent Meclisi kente bir şeyler üretmek için kurulmuş bir meclistir. Burada gönüllülük esastır. Gönüllülüğe dayalı olan bu meclisin, Tarsus için önemli bir unsur olduğunu düşünüyorum. Yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Yerel Gündem 21 Kent Meclisi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Faruk Yalnız, Hasan Şemsi, Orhan Kır, Mahmut Akdemir, Ayla Kuaradacı, Elif Aslan, Yeşim Dağgeçen, Edip Özgenç ve Gönen Mirici.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 15:14:28
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 18:26:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?