22
Mayıs
2024
Çarşamba
TARSUS - MERSİN

Kocamaz dedikodulara yanıt için belediye binasına dev afiş astırdı

Belediye binasına asılan afişte, 'Asiller idare eder, Acizler şikayet eder, Basitler iftira eder', 'Küçük beyinliler kişilerle, orta beyinliler olaylarla, büyük beyinliler projelerle ilgilenir' Dedikodulara son vermek için bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Kocamaz, "Ben dünyası için ahretimizi karartacak kadar alçalmadım. Biz her zaman ak alnımızla dolaşırız. Kimse eveleyip gevelemesin. Kimin nerde nasıl bir duyumu varsa araştırsın.

Bankalarla ilgili şüphesi olan varsa gelsin muvaffakta dilekçesini ben yazayım" şeklinde konuştu.Tarsus Belediye Başkanı B.Kocamaz, son günlerde hakkında çıkan dedikodulara tepki olarak belediye binasına dev bir bez afiş astırdı. Tarsus kamuoyunda belediye başkanının İçişleri Bakanlığı'nca görevden alındığı, İmar Bankası'nda yüklü miktarda parası olduğu şeklinde söylentiler dolaşan Başkan B.Kocamaz, duruma tepki gösterdi.

Dedikodulara son vermek için bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Kocamaz, bununla da yetinmeyerek belediye binasına atasözlerini içeren dev bir afiş astırdı. Afişte "Asiller idare eder, Acizler şikayet eder, Basitler iftira eder", "Küçük beyinliler kişilerle, orta beyinliler olaylarla, büyük beyinliler projelerle ilgilenir" şeklindeki atasözlerine yer verdi.

Tarsus'ta hakkında çıkan dedikodulardan bıktığını ifade eden Başkan Kocamaz, şöyle konuştu: " Ben dünyası için ahretimizi karartacak kadar alçalmadım. Biz her zaman ak alnımızla dolaşırız. Kimse eveleyip gevelemesin. 'Kıbrıs'ta üniversitesi, fabrikası var, Azerbaycan'da şirketi var, parkeciye ortak, İmar Bankası'nda trilyonlarca parası var, portakal bahçesi var' diye dedikodu çıkarılıyor. Sadece kendim için değil 7 göbek yakınlarım için sözlerimi yineliyorum. Kimin nerde nasıl bir duyumu varsa araştırsın. Bankalarla ilgili şüphesi olan varsı gelsin muvaffakta dilekçesini ben yazayım. İmzalayayım da hangi bankada hangi şubedeyse öğrensin. Çamur at tutmazsa izi kalır mantığına artık kimse kanmıyor.''

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2003 Salı 19:31:04
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 13:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?