17
Mayıs
2024
Cuma
TARSUS - MERSİN

Mersin: Tarsus'un yeni spor kompleksi açıldı

Açılışta Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Mersin İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Necdet Öztürk, Belediye Meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli hazır bulundu.


Kırklarsırtı Spor Kompleksin yaklaşık 2 trilyon 385 milyar liraya mal olduğunu belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, mevcut Şehir Stadın kapalı tribünün yıkılması nedeniyle stadyum haline dönüştürüldüğünü söyledi.


Kompleksin 5 bin seyirci kapasitesi olduğunu söyleyen Başkan Kocamaz, "Güneyin en modern spor kompleksini açtık. Burada Tarsus İdmanyurdu resmi maçlarını oynayacak. Daha önceden burası sadece İdmanyurdu’nun tesisi olarak düşünülmüştü. Şehir Stadı onarımda olması nedeniyle bundan sonra maçlar burada oynanacak. Tesiste 6 adet giriş bulunuyor. 4 katlı binada kazan dairesi, 2 adet soyunma odası, 20 adet duş, 1 adet çamaşırhane, 1 adet çamaşır kurutma odası, 1 adet sauna ve mini havuz, yönetim kurulu odası, mescit, kulüp başkanı, müdür ve muhasebe, hakem odası ve duşlar bulunmaktadır. 1. katta 16 adet futbolcu, teknik direktör odası bulunuyor, 2. katında ise mutfak, yemek salonu, futbolcu dinlenme ve oyun salonu bulunan tesis, toplam 2 trilyon 385 milyar lira mal oldu. Tarsus gençliği ve Tarsus için feda olsun" şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından ünlü sanatçı Oğuz Yılmaz, seslendirdiği parçalarla sporseverleri coşturdu.

iha-mersin
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2004 Cumartesi 14:22:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?