20
Mayıs
2024
Pazertesi
TARSUS - MERSİN

Mersin: Zihinsel engelliler bir internet sitesine kavuştu

Sitede Rehabilitasyon Merkezi Vakıf Başkanı Birsen Batmaz, merkez ile ilgili kısaca şu bilgileri vermektedir."Web sitemizden menüyü kullanarak, kurumumuz hakkında bilgi alabilir, sorularınızı bize yollayabilir ya da Bizim için En önemli olan Bağışlarınız için Hesap numaramızı bir yere kayıt edip Bağış Yapabilirsiniz. Bağış yapmak isteyenler Vakıfbank Tarsus Şubesinin 2043297 nolu hesabına bağışlarını yapabilirler.


75.Yıl Rehabilitasyon Merkezi ve S.H.Ç.E.K Protokolu beraber çalışmaktadır.Protokol Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü ile Zihinsel Yetersiz Çocukları yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şubesi arasında imzalanmıştır. Kurumda 0-21 yaş arasında öğretilebilir ve eğitilebilir zihinsel yetersiz çocuklara rehabilitasyon hizmeti verilmektedir.


Korumaya muhtaç normal ve özürlü çocuklarımıza bakım,eğitim ve rehabilitasyon hizmeti verilen merkezimizde, bir ev ortamında yaşama olanakları yaratılmaya çalışılmaktadır.
Çocuklarımızın zihinsel, bedensel, duygusal, toplumsal ve ekonomik açıdan kendine yeterli bir birey haline gelmeleri amacıyla kuruluşumuz bünyesindeki rehabilitasyon birimlerinde mesleki çalışmalar sürdürülmektedir."

www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2004 Perşembe 11:20:17
Güncelleme :17 Ağustos 2004 Salı 14:57:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?