18
Mayıs
2024
Cumartesi
TARSUS - MERSİN

Minik basketbolcular Tarsus'ta buluşuyor

Tarsus'ta Amerikan Koleji Spor Kulübü öncülüğünde gerçekleştirilecek Geleneksel Güner Baykal Minikler Basketbol Turnuvası’na yurt genelinden 12 takım, toplam 150 sporcuyla katılacak.

Bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarıyla birleştirilen basketbol turnuvası 3 gün sürecek. Turnuva, Tarsus Amerikan Koleji eğitimcilerinden olan ve 5 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) Yönetim Kurulu Başkanı Güner Baykal’ın anısına düzenleniyor. Geleneksel Güner Baykal Minikler Basketbol Turnuvası’na katılım ve ilginin yüksek olması bekleniyor.

Organizasyona Türk basketbolunun önemli takımlarından Karşıyaka, Darüşşafaka, Tofaş, Tuborg, Fenerbahçe, Büyük Kolej, Çankaya Belediyesi, Türk Telekom’un yanı sıra Özel İzmir SEV İlköğretim Okulu, Adana Bilfen Koleji ve Tarsus Amerikan Koleji Spor Kulübü’nün basketbol alt yapısını oluşturan Özel Tarsus SEV İlköğretim Okulu takımları katılacak.

Takımların yaş gruplarına göre mücadele edeceği turnuvaya; toplam 12 takım, 150 sporcu, 20 antrenör ve idareci katılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 12:45:54
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 16:25:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?