23
Mayıs
2024
Perşembe
TARSUS - MERSİN

Ramiz Ongun hedef belirledi

Ongun Partisinin Tarsus ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ramiz Ongun, parti binasında yaptığı konuşmada, kendilerini MHP'yi tek başına iktidara taşıyacak fikir ve kadrolara sahip olduğunu belirterek, "3 Kasım seçimlerinde MHP'nin oyunu yüzde 18'lerden yüzde 8'lere düşürenler partiyi bozguna uğratmıştır" dedi.
     

Hedeflerinin, MHP'nin oy potansiyelini yüzde 48'lere çıkarmak olduğunu söyleyen Ongun, "Derede mi oynayacağız yoksa denize mi açılacağız. Denize açılacaksak bizim gemimiz de var kaptanımız da. Yani biz denizde var olacağız. Bizim fikir kadrolarımız hazır. Ülkeyi yönetecek güçteyiz. MHP artık kendi iç sorunlarıyla uğraşmamalı. Kongreyi yapıp ülke meselelerine bakmalıyız. MHP daha güçlü olursa diğer partiler de kendilerine çekidüzen verir. Böylece demokrasinin seviyesi yükselir. Biz 3 Kasım'da yaşanan bozgunu, MHP'yi ilk seçimde tek başına iktidar yaparak değiştireceğiz. MHP misyonun geliştirmek, yeniden iktidar yapmak için adayız" diye konuştu.
     

Daha sonra Tarsus Belediye Başkanı B.Kocamaz'ı makamında ziyaret eden Ramiz Ongun, "Mevcut iktidar, dışarıda gelen dayatmaları halka yansıtıyor. Siyaseti kişiler, guruplar için yapıyorlar. Biz tek başımıza iktidara geldiğimizde MHP hürriyet adası olacak" dedi.

 

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2003 Salı 19:56:38
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 13:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?