23
Mayıs
2024
Perşembe
TARSUS - MERSİN

SSK Hastanesi Başhekim Emin Polat,

“Büyük ihtiyaç olan Tomografi ve MR cihazları bir an önce alınmalıdır

70. Yıl Tarsus Sosyal Sigortalar Kurumu Hastanesi Başhekimi Emin Polat, hastaneye Tomografi ve MR cihazlarının biran önce alınması gerektiğini söyledi.

Emin Polat, “hastanenin gelişimi açısından büyük ihtiyaç oluşturan Tomografi ve MR cihazlarının alınıp vatandaşlar zor durumdan kurtulmalıdırlar” diyerek şunları söyledi:

“ Hastanemizin gelişimi açısından büyük ihtiyaç arzeden Tomografi ve MR gibi tetkikler dışardan temin edilmekte, her türlü kolaylık sağlanmasına rağmen bu işlem hizmetin aksamasına neden olmaktadır.

Sürekli gelişen bir sektör olan sağlık sektöründe başarıyı ve daha iyiyi yakalayabilmemiz için ; 1 adet otoanalizör’e, 1 adet röntgen cihazı, ambülans ve teknik personele ivedilikle ihtiyacımız bulunmaktadır.

Hakettiğimizi düşündüğümüz bu cihazların temininden özellikle Tomografi cihazı konusunda siyasilerimizden, genel müdür düzeyinde yardım bekliyoruz.

Hastanemizin bu eksiklerinin giderilmesi halinde hastanemiz Mersin ve adana gibi çevredeki büyük illere ve bağlı birçok ilçeye yakınlığı ve ulaşım kolaylığı açısından bölgedeki tüm sigortalı ve hak sahiplerine kaliteli hizmet verme kapasitesine yeterliliğine ve konumuna sahip olacaktır.” dedi.

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2003 Pazartesi 12:12:04
Güncelleme :15 Ocak 2004 Perşembe 22:12:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?