16
Mayıs
2024
Perşembe
TARSUS - MERSİN

Tarsus zabıtasına yeni kıyafet

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, yeni kıyafetiyle hizmet vermeye başladı.


Yeni Zabıta Kıyafetleri Yönetmeliği'nin 11 Nisan 2007 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, yeni kıyafetiyle hizmete başladı.


Zabıtaların yeni kıyafetlerle şık bir görünüm kazandığını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, amacın rahat çalışma imkanı sağlayabilmek ve vatandaşa daha verimli hizmet vermek olduğunu söyledi. Kocamaz, "Zabıta kıyafetleri, yaz ve kışta, aynı zamanda iki ortamda da sağlıklı çalışma koşullarını taşıyan kumaşlardan üretilmiş. Rahatlık ön planda tutulmakla beraber, aynı zamanda şık bir görüntü de sergiliyor. Her kesimden vatandaşımız mutlaka Zabıta Müdürlüğü'ne her gün belki kaç kez uğruyor. Bizim de zabıtalarımız vasıtasıyla her gün onları görme fırsatımız oluyor. Buradaki amacımız, güzel kıyafetlerle karşılanıp, verdiğimiz hizmetlerle uğurlanmak istiyoruz" dedi.


Antalya Belediyesi'nden sonra Tarsus Belediyesi'nin yeni kıyafete geçtiğini söyleyen Kocamaz, bu yönetmeliğin amacının; belediye zabıta teşkilatının kuruluş, görev, yetki ve sorumluluklarını, zabıta memurlarının niteliklerini, görevde yükselme ve mesleki eğitimlerini, kıyafetleri ile çalışma usul ve esaslarını düzenlediğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2007 Salı 12:03:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ ÖZER IP: 88.245.229.xxx Tarih : 21.07.2007 08:45:18
ZABITA KIYAFETİNİZ HAYIRLI OLSUN, EEE BUNDAN SONRA DAHA İYİ GÖREV YAPARSINIZ, TABİKİ ADALETTLİ OLARAK GÖREV YAPMANIZ DİLEGİYLE