24
Mayıs
2024
Cuma
TARSUS - MERSİN

Tarsus'ta Ahmet Tevfik Uzun, AKP'den başkan adaylığını açıkladı

Mersin’in Tarsus ilçesinde uzun yıllardır eczacılık yapan Eczacı Ahmet Tevfik Uzun, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti), belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Adaylığını açıklamak için onlarca araç ve vatandaşların yoğun tezahüratları arasında Ak Parti ilçe binasına gelen Ahmet Uzun’a partililer sevgi gösterisinde bulundu. Yoğun izdiham nedeniyle bir çok partilinin parti binasına giremediği görüldü. AK Parti İçe Başkanı Abdülcabbar Gönen’in de hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan Ahmet Uzun, ’’AK Parti ile başlayan bu hizmet kervanını Tarsus temsilcisi olmak heyecanı ile Tarsus Belediye Başkanlığı için aday adayı olmaya karar verdim. Tarsus’u iyi tanıyorum. Tüm sorunlarını yakından biliyorum. Güzel Tarsus’umuzun tüm hemşehrilerimin mutlu,rahat yaşayabileceği, huzurlu bir şehir haline getirmek için geliştirilmiş projelerim var. Bu projeleri birlikte uygulayacağım dürüst, yetişmiş, fedakar kadrolarımız göreve hazırdır.Tüm çalışmalarımı halkımız ile el ele yürüteceğiz. Ülkemizin kaynaklarının kalkınmamız için yeterli olduğun inanıyoruz. Tarsus’u bölgemizin bir Türkiye’nin önemli bir üretim, turizm ve kültür merkezi yapmak istiyoruz’’ diye konuştu.

MERSİN-(İHA)
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2003 Cumartesi 14:36:25
Güncelleme :15 Ocak 2004 Perşembe 23:03:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hanım aga IP: 88.227.157.xxx Tarih : 13.01.2009 10:38:08

ahmet beyin belediye baskan adaylıgını görünce çok sevindim tarsusumuz için hayırlı ve güzel olan herseyi getireceginden eminim Ahmey bey ve Tarsus için hayırlısını diliyorum