18
Mayıs
2024
Cumartesi
TARSUS - MERSİN

Tarsus'ta akraba kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, tarlaya buğday dökmek meselesi sebebiyle aynı aileye mensup şahıslar arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Tarsus'a 20 kilometre uzaklıktaki Kumdere Köyü'nde meydana geldi. Kenan Deli (30) isimli şahıs, babasının halası Nadiye Deli (55) ile tarlaya buğday dökme meselesi yüzünden bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine ise Kenan Deli ve babası Seyrani Deli (56), Nadiye Deli'yle kavga etmeye başladı. Nadiye Deli ise durumu Tarsus'ta çalışmakta olan oğulları Murat (30) ve Ethem Deli'ye (35) bildirdi.
Bunun üzerine Ethem ve Murat Deli kardeşler, Kumdere Köyü'ne gelerek annesini döven Kenan Deli ve Seyrani Deli ile bir süre tartıştılar. Tartışmanın büyümesiyle Kenan Deli, evlerinde bulunan av tüfeği ile tartıştıkları Ethem ve Murat Deli kardeşlerin üzerine rasgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu ağır yaralanan Murat ve Ethem Deli ambulansla Tarsus Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan kardeşlerden Tarsus Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma ekibinde çalışan Murat Deli kurtarılamazken, Ethem Deli ağır yaralı olarak Adana Balcalı Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi.
Öte yandan, kavgaya karışan katil zanlısı Kenan Deli ve Seyrani Deli, ölen Murat Deli'nin babası Süleyman Deli (57) ile kız kardeşi Aliye Kesen (32) ile Mehmet Deli (21) çıkan arbedede taş ve sopalardan hafif şekilde yaralandı. Tarsus SSK Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılar, yapılan ilk müdahalelerin ardından Tarsus Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
MERSİN - İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2004 Salı 04:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?