19
Mayıs
2024
Pazar
TARSUS - MERSİN

Tarsus'ta bayram tedbirleri

Tarsus İlçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentte Ramazan Bayramı ile ilgili tüm tedbirlerin alındığını bildirdi. 

Başta kent merkezi olmak üzere kenar semtlerde ve toplu alış veriş merkezlerinde vatandaşların rahat ve iyi bir ortamda alış verişlerini yapabilmeleri, ayrıca huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için belediye olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade eden Kocamaz, yaklaşan bayram nedeniyle tedbirlerin artırılarak devam ettiğini kaydetti. Halkın alış veriş yapacağı tüm iş yerlerinde fiyat etiketi bulundurulmasının zorunlu olduğunu ve gerek temizlik, gerekse fiyat etiketi konusunda sıkı kontroller yapılacağını vurgulayan Kocamaz, hem esnaflara, hem vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Huzurlu bir bayram için herkes elinden geleni yapmalıdır” dedi. 

Belediyenin Zabıta, İtfaiye, Sular İdaresi ve Kanalizasyon İşletmesi, Temizlik Müdürlüğü gibi hizmet birimlerinin bayram tatili süresince halkın hizmetinde olacağını hatırlatan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta vatandaşların 613 36 88 ve 153 numaralı telefonlara bilgi verebileceklerini sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 12:17:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?