18
Mayıs
2024
Cumartesi
TARSUS - MERSİN

Tarsus'ta can pazarı: 2 ölü 1 yaralı...

Kaza Eski Ankara Yolu Kamyoncular Kooperatifi önünde gece geç saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tarsus'tan Pozantı istikametine gitmekte olan Rıdvan Duman'ın kullandığı  özel otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle, kamyoncular kooperatifinden çıkarak Tarsus istikametine dönmek isteyen Halil Ataşlı'nın kullandığı malzeme yüklü kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle 100 metre kadar sürüklenen araç adeta hurda yığınına döndü. Kazada, sürücü Rıdvan Duman'ın kardeşi Lokman Duman olay yerinde hayatını kaybetti. Rıdvan Duman ve yanında yolcu olarak bulunan Uğur Yılmaz ise yaralı olarak otomobilde sıkıştı.

Vatandaşların uzun uğraşları sonucu Uğur sıkıştığı yerden çıkarılırken otomobil sürücü Rıdvan Duman ise ancak Mersin'den gelen Sivil Savunma Ekipleri tarafından çıkarılabildi. Ağır yaralı olarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar daha sonra Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Otomobilde yolcu olarak bulunan ve Batman'dan misafir olarak geldiği öğrenilen Uğur Yılmaz da yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Halil Ataşlı emniyet güçleri tarafından göz altına alınırken kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha-mersin
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2004 Cuma 13:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
v ban IP: 85.100.15.xxx Tarih : 15.03.2006 20:59:02
kardeşlerimize allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı ve sabır dilerim.mekanları cennet olsun.batmandan bir dost