22
Mayıs
2024
Çarşamba
TARSUS - MERSİN

Tarsus'ta sünnet şöleni

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın düzenlediği 4. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 200 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Odaya ait düğün salonunda yapılan şölene, Garnizon Komutanı Yarbay Ali Başar, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, AKP Mersin Milletvekili Ömer İnan ve CHP Mersin Milletvekili Vahit Çekmez ile çok sayıda davetli katıldı.

Halk Eğitim Merkezi folklor ekibinin sunduğu gösterilerle başlayan şölende bir konuşma yapan Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cumhur Türkmen, geleneksel hale getirdikleri sünnet şöleni ile maddi imkansızlar içerisinde bulunan üyelere bir nebze de olsa katkı sunmayı amaçladıklarını söyledi.

AKP Mersin Milletvekili Ömer İnan ise, sünnet olacak olan çocukların kendileri için önemli güne tanıklık ettiklerini bu yüzden sünnetten korkmamalarını istedi. CHP Mersin Milletvekili Vahit Çekmez de, meslek odasının kısıtlı imkanlarla böyle bir etkinliği düzenlemesinden dolayı oda yöneticilerini kutladığını belirtti.

Okunan duanın ardından sünnet olacak çocuklar, milletvekilleri ve diğer misafirlerle birlikte sünnet pastasını kesti. Sonrasında yapılan sünnet merasimi ile 200 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 18:09:38
Güncelleme :13 Haziran 2005 Pazartesi 17:37:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?