18
Mayıs
2024
Cumartesi
TARSUS - MERSİN

Trafik kazası: 6 yaralı

Tarsus'ta arıza yaparak otoyol kenarında bekleme halindeki yolcu otobüsüne kamyon çarptı, 6 kişi yaralandı.

Kaza, Tem Otoyolu Eshab-ı Kehf Mevkii’nde saat 04.30’da meydana geldi. Antalya’dan Kahramanmaraş’a gitmekte olan ve içinde 28 yolcu bulunan Aksu Çavuşlu firmasına ait Hüseyin Gürol yönetimindeki 06 VUR 01 plakalı otobüs, Eshab-ı Kehf mevkiinde arızalanarak durdu.

Otobüsü yol kenarına çeken şoför arızayı gidermeye çalışırken Ankara’ya gitmekte olan Sezai Ünsal idaresindeki 33 FV 310 plakalı sebze yüklü kamyon, yol kenarında duran otobüse arkadan çarptı.

Kaza sonucu yolculardan İbrahim Mingan (34), Mustafa Keklik (24), Muhammet Seçkin (24), Sefalet Ayar (27), Sevgi Kısakürek (41) ve Sezai Ünsal yaralandı. Yaralılardan İbrahim Mingan ve kamyon sürücüsü Sezai Ünsal araçlara sıkışınca Mersin Sivil Savunma Ekipleri zor anlar yaşadı. Ekipler, sıkışan yaralıları kurtarmak için büyük çaba harcadı. Yaralılar, Mersin ve Tarsus’taki hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazadan yara almadan kurtulan yolculardan Tuncay Deveci, "Seyahat ettiğimiz otobüsümüz Eshab-ı Kehf mevkiinde arızalandı. Ben ve birkaç yolcu araçtan inerek kenarda durduk. Birden kamyonun birinin zikzak çizerek otobüsün üzerine geldiğini gördük. Biz kaçarken kamyon otobüse çarptı" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2005 Perşembe 12:09:51
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 11:05:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?