18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kavgaya giden polis genç kızın hayatını kurtardı

Tarsus'ta kavga ihbarına giden polis, 15 yaşındaki bir genç kızın hayatını kurtardı. Bir kavga ihbarı üzerine Cumhuriyet Mahallesi'ne giden polis, kavgayı yatıştırdıktan sonra evde bir genç kızı, tedirgin hali üzerine Çocuk Büro Amirliği'ne getirdi.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'nde başından geçenleri anlatan 15 yaşındaki S.O., öz babasını 2 yaşındayken kaybettiğini, babasının ölmesinden sonra annesi S.Ç.'nin inşaat işçisi olan H.Ç. ile evlendiğini belirtti.

Genç kız, inşaat işçisi olan üye babası tarafından 2 yıl önce bir inşaatta tecavüze uğradığını ve oturduğu mahallede de bazı kişiler tarafından tecavüzün sürdüğünü iddia etti.

Olaylardan sonra depresyona giren S.O., Tarsus Emniyet Müdürlüğü tarafından korumaya alındı. S.O.'nın ifadesinde yola çıkan Çocuk Büro Amirliği Ekipleri ile Asayiş Büro Amirliği Ekipleri zanlıları tek tek tespit ederek gözaltına aldı.

İfadesi alınan üvey baba H.Ç. (40) ile birlikte A.K. (36) ve M.K.(20) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Ayrıca başka bir suçtan Pozantı Cezaevi'nde yatan L.T.'nin de (36) aynı suçtan yargılanacağı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2005 Perşembe 15:37:59
Güncelleme :3 Kasım 2005 Perşembe 15:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?