18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kocamaz'dan iftar yemeği

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şehit aileleri ile Muharip Gaziler Derneği ve Kuva-i Milliye Derneği üyelerine iftar yemeği verdi.

Belediye yemekhanesinde verilen iftar yemeğine, Garnizon Komutanı Yarbay Ali Başar ile çok sayıda davetli katıldı. Ramazan ayında sıkıntıları paylaşmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şunları söyledi: "Bu Ramazan ayı bilindiği gibi rahmet ve bereket ayıdır. Bu aylarda dargınlıklar, küskünlükler bir kenara atılarak, özellikle dayanışma içerisinde, varı olan yoku olana destek çıkararak fitre ve zekatı hayata geçirerek eksiği olanın eksiğini tamamlama yönünde gayret edilecek aydır.

Biz de göreve geldiğimizden bu yana elimizden geldiğince belediyemiz sıkıntıda olsa dahi, daha fazla sıkıntısı olan insanlarımızın derdine derman olmaya, sıkıntısına çare üretmeye gayret ediyoruz. Bu ülkenin bekası için, bu ülkemizin ilelebet payidar olabilmesi için görev verildiğinden sizler görevlerinizi yaptınız. Şehitlerimiz ve bu ülke için canı feda edecek kadar cesur davranan insanlarımız için, dua etmek ve onların ruhuna Fatiha göndermek gayesi için bir aradayız. Allah bir daha bu tür görevlere ülkemizi mecbur bırakmazsın. Allah, barış ve huzur içerisinde nice Ramazan aylarına hepimizi kavuştursun. Hepimizin Ramazan ayı kutlu olsun."

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 11:32:49
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 12:01:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?